Long time, no see, my lovely idiots.

Или иначе казано: не че нямаше материал за писане, но по-скоро се превърна в дълги статуси. Преди време съм писала за различните видове несериозни взаимотношения и не искам да го чета. Защото аз порастнах и ми порастнаха "топките". Сега мога да наричам нещата с истинските им имена и да звучи почти литературно.

"Е*ане" е дума на която ми се мръщят приятелите ми мъже. Звучала просташко от устата на една жена. Но понякога няма как да го наречеш иначе това, което ти се състои в живота. Или не се състои, понеже си заобиколен от мучащи, чешещи се по простото теме хора.

Серия първа: One night stand

По принцип тук не мога да разсъждавам много, защото за мен взаимотношенията между хората не са лашкане, без да си знаете имената. Но съм запозната с концепцията. Отиваш някъде, напиваш се. Сменяш 2-3 бара и се оказваш подпрян на балкона в някакъв хотел. А зад теб лежи жена, която дори много рано сутрин, без почти никакво слънце, изглежда сякаш не искаш да я запознаваш с майка си.

Пауза: Обуваш се и си тръгваш.

Серия втора: Booty call

Помните ли, когато се запознахте с онзи пич, на който цялото му поведение беше като от песен на Боб Марли в дует с Шаде. Около него пърхаха феите на секса, по монокини и нашепваха: той е играч, да той пали свещи, говори с плътен секси глас...пълни измишльотини...и да, на теб ти е ясно. Обаче ти харесва цялата тая измишльотина и да се потопиш в нея така сякаш...след 1 час с кеф ще си биеш шута към вас. И да, гледаше го този тип и ти беше пределно ясно, че не би могла да се влюбиш в него, защото не си проста. На същия този му звънеше в 2 или в 3 през нощта, "да свърши работа" и на другата сутрин се чудеше: това било ли е или не е било. И си простираше спокойно прането.

Пауза: С този обаче не водехте разговори. Това, мили патенца, се нарича booty call. То е просто, кратко, бързо, като сушито от Хепи. Харесва ти, ама наистина не ти липсва. До другия път. И вие си кимнахте още първия път и ти му каза: Тоя номер на колко жени си го продал? И той се засмя. И вие двамата заедно се засмяхте. Обаче хубавото е, че на никого не му беше тъжно. Никога.

Серия трета: На чужбина, с любов

И след 1-2 сериозни връзки, ти срещна русият пич от екзотична държава. И тук, уточняваме, че екзотична държава му се вика на всичко, което не е на граница с нас. И той разказваше всякакви ромнатични истории, гледаше небето и мечтаеше на глас. Къде е бил, къде ще бъде, какъв е смисълът на живота. И всички чакахме да завали дъжд и да почнат страстните целувки. И то заваля и страстни целувки имаше. После той ти посвети картина, ти на него му посвети лявата си гърда. И това обуслави Август месец във въпросната година.

Пауза: Е, малко ти докривя като се оказа, че е решил да се върне откъдето е дошъл, но все пак се изпратихте с усмивка. Той не те излъга, просто си страдаше от шизофрения и говореше безумици.

 

Серия четвърта: Friends with benefits

И тук ще стана сериозна. По-горе ви изброих вариантите, в които е разрешено да сте прасета. И ти и той и тя и всички, които са запознати. Но един хубав ден решаваш да кажеш на някого, когото познаваш отдавна, че всъщност би го гледала гол. Много. Понеже си си го представяла и си обмисляла, но си се шипала по ръката и си си казвала: Не, няма да искаааа.

Е, събираш смелост, казваш му и О, ЧУДО! Иска. Започвате да се виждате, прекарвате страхотно време заедно, защото имате за какво да си говорите. Не бързаш да избягаш с таксито. Спите заедно и ти ства яко, когато се допре до теб. Ти го уважаваш. Защото така правят нормалните хора. Държиш на него и искаш да е добре. Ок, не сте в committed relationship, обаче за теб това все пак е човек, а не ходещ пенис. Но се случва ситуация, в която ти осъзнаваш, че седиш и чакаш за едно "благодаря", а то и това няма.

Пауза: Приятели с облаги може да бъдете, ако не забравите, че трябва да сте приятели. Престанете да третирате прекрасните хора, с които спите като боклуци. Така обиждате себе си. Не бихте се отнесли така с другите си приятели, нали? А защо го правите с единствения човек, с когото сте интимни, без притеснение, на всяко едно ниво? Не забравяйте, мили мъже, че жената срещу вас е жена. Крехка, нечия сестра, някой ден- нечия майка. И без уважение нищо не е като хората в тоя живот. Дори и онова.

Заключение:

Спрете да бъдете свине. Дръжте се добре. Не превръщайте "е*ането" от физическо в душевно. И ако забележите, че сте смачкали някого по пътя към това да сте мноУ яки, пък се върнете и му подайте ръка да стане. За да не се окаже един ден, че ходим и се мачкаме всички наред.