Много често мъжете обвиняват жените, че обичат драмата. Е, не са далеч от истината. Ози ден гледах серия на “Агнешко” и тъй като засегнатата тема беше: “Вие трябва да се карате, иначе ще ти доскучае!”, се замислих как това е най-често срещаната диагноза: Искам да съм щастлив, но като стана и не знам какво да го правя това всичкото щастие. Затова на шега, а може би не толкова, реших да дам съвети за вечно нещастие. 100% гаранция и качество! Възможност за рекламация, ако при вас случайно не подейства.

 

Ключово в това да имате повод за рев е да задълбавате в миналото и да не го оставате намира. Кое се счита за минало? Всичко драматично от 13 до 18 годишна възраст. Ако имате семейна драма, дори и тя да е как някой роднина е преял с пържоли и сте го карали за промивка, концентрирайте се върху нея. Припомняйте си я с повод и без повод, пишете музика и ако случайно станете известни, обяснете, че музиката ви е “инспирирана” от тежкото ви детство.

ВНИМАНИЕ! Ако, недай си боже, в някакъв момент започнете да забравяте травмите от миналото, веднага си ги припомнете, иначе алкохолизмът и наркоманията ви ще вземат да западнат. В този ред на мисли, забравих, че за да сте едновременно тъжни, различни и да творите, се налага да употребявате нездрави количества от нещо, което има реален шанс да ви убие. В крайна сметка ако не подейства, винаги може да проверите как са се довършили Кърт Кобейн, Джим Морисън и разни такива други доволни от живота си хора., които предпочитат музикалната компания да забогатее от тяхното отсъствие.

 

Що се отнася до приятелите...Не ви трябват такива. Дори да са ви останали след всичките ви неадекватни изпълнения, изтрийте ги без повод от социалните мрежи. Тъй като в днешно време хората прощават да им вземеш жената, но не и да не ви виждат като си скролват. Възползвайте се! Когато някой ви потърси за обяснение, кажете нещо драматично от сорта на: така си прецених, преосмислих си живота. Никой няма да знае, но ще звучи драматично. И вие няма да го разбирате, но ще чувствате силата сам да си господар на събитията…или по-скоро липсата на такива.

 

 

Ако имате добре платена работа, особено по-добре платена от на всички останали, решете, че искате да търсите душата си с будистки шамани и напуснете. След това преоткрийте чара на ходенето бос и пушенето на трева. Или билки, там както му викат. За да е гарантирано, че роднините ви ще вдигнат ръце от вас, продайте покъщнина, за да я дарите на избрана от вас секта. Да не забравяме, сами избирате и никой не може да ви казва!

 

И нека не забравяме любовта. Ако случайно сте срещнали прекрасен, добър мъж го зарежете! Той ще иска да се грижи за вас и да ви обича, а вие не сте свикнали на подобно отношение. Много е добре да го зарежете без абсолютно никакъв сериозен аргумент, за да може след време, когато осъзнаете, че сте направили грешка, той почти със сигурност да не ви вземе обратно. Или ако ви вземе, да ви разкаже играта преди това, за да има за какво да си ревете вечер преди лягане. А даже още по-преакрасно е, ако вас случайно без повод ви е зарязала любовта на живота ви. Онази, дето ви я спусна вселената с 748362 знака. И когато вселената реши да поправи грешката и да ви събере отново, вие да й се изплюете с пренебрежение в лицето. Назад не се връщате, особено понеже ако се върнете може да се усмихнете или, о, ужас, да се ожените. ВНИМАНИЕ! Ключово е да се запуснете: шкембенце, чаровен мустак, никакво къпане. За да е сигурно, че щастието няма да си пробие път.

 

На последно, но не и по значение място- не раждайте деца! Все пак всяко дете ви отдалечава от златанта възможност да си умрете сами! Без котки, защото сте алергични.

 

Опитайте и споделете как е. Клуб “Депресия” ви очаква, а всеки психиатър мечтае за вас.