Колко мозък трябва да имаш, за да се занимаваш с любов? Днес ми прочетоха статията за американка, която се подлагала на постоянна хипноза, за да затъпее и да стане като Барби. С времето хипнозата дала резултат и жената вече била доволно глупава и смятала, че не е необходимо да мисли върху нещата, за да се чувства щастлива. Колко просто само! Това е като моето желание да си тресна кратуната и внезапно да сваля IQ-то с 50 пункта. Да не забелязвам нищо, да не съм наясно какво става и от ушите ми да излизат розови еднорози, които се оригват на дъгички.

Защото умните хора прецакаха любовта. Тя е сляпа, глуха и глупава и не търпи разсъждения. Започнеш ли да разсъждаваш, започваш да виждаш корем, социално положение, болести в рода...доста груба Excel-ска таблица се връзва. А колкото е хубаво да си прост!

В тези неща да мериш кой дал, кой взел е пагубно. Дали си похарчил един лев повече за 14ти февруари, и дали сте се редували точно по равно за изхвърлянето на боклука е безумно.

Факт е, че когато обичаш някого, дори да е пълен кретен, ти си склонен да си останеш в леко надрусаното влюбено положение, където Той е принц, слязъл е от небето или минимум се е изкопал от някой страстен роман. Обаче после и мъжете и жените правим тъпотии. Играем игри, за да видим кой ще спечели. И печелят само фармацевтичните компании за успокоителни и шоколадовите фабрики, когато се скарате.

Любовта е за идиоти. Колкото повече си кретенясал, толкова по-добре. В действия и думи, само логика да не търсиш! Защото логиката е*ава майката на щастието. А нашата Барби се хипнотизира, може би в правилната посока, и с Кен ще си вземат една кола и една къща и ще си простеят заедно. Та дори цялата логика на света да сочи, че има по-подходящ хомо-сапиенс, който ще ти направи по-красиви деца, да й метнеш една граната и да си обичаш напук, този когото си си решил. Въпреки всички, въпреки всичко.

Днес искам да хванете влака към Ритард Ленд! Искам да се напиете и да се изтърсите пред дома на вашето глупаче, да го помолите да ви прегърне и да се потрошите от любов. Разбийте си главата и всички крайници. Пък ако ще майка ви и всичките ви приятели да смятат, че кукувица ви е изпила мозъка.

Затова... тази вечер мисля да се помоля идиотчето в мен да не умира никога.